Σχετικα με εμας

Από τα μέσα του 1994 εκπέμπει στο Νομό Φωκίδας με έδρα την Άμφισσα, ένας ραδιοφωνικός σταθμός Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM 92,1 STEREO.
Ένα καθαρά ειδησεογραφικό κανάλι, με σεβασμό στον ακροατή. Με κύρος και αξιοπιστία καταγράφουμε τις ειδήσεις και όλα τα νέα και τα παραθέτουμε στη δική σας ενημέρωση. Στηρίζουμε τους θεσμούς, σεβόμαστε τους άξιους εκπροσώπους του λαού. Κρίνουμε πρώτιστα την εξουσία . Δεν χαριζόμαστε σε κανένα. Δεν ανήκουμε σε κανέναν. Στηριζόμαστε στην εκτίμηση των ακροατών και των αναγνωστών μας.
O ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM εκπέμπει καθημερινά σε εικοσιτετράωρο βάση, με στόχο την καλύτερη ψυχαγωγία και την πληρέστερη πληροφόρηση και ενημέρωση . Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ FΜ με τη συμμετοχή και ουσιαστική συμπεριφορά-στάση τοπικών πολιτιστικών συλλογών που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία καθώς φορέων και ενώσεων της πνευματικής και καλλιτεχνικής ζωής. Προβάλλει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, που είναι η ανάδειξη διατήρηση και μετάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των λαογραφικών μας παραδόσεων. Αποτελώντας ένα ελεύθερο βήμα πρόσβασης των πνευματικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δυνάμεων, προβάλλει κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία με στόχο να αναδειχθεί σε μια αστείρευτη τράπεζα της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

O ΓΑΛΑΞIΑΣ FM παρουσιάζει μουσικές εκπομπές από το παρελθόν και το παρόν. Το σήμα μας σταθερό και ποιοτικά άψογο σε στερεοφωνική μετάδοση καλύπτει το Νομό Φωκίδας .

Στόχος του ΓΑΛΑΞΙΑΣ FM είναι να αγγίζει με τις εκπομπές του και την μουσική του όλες τις ηλικίες από τα παιδιά έως τις μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του ΓΑΛΑΞΙΑ FM απευθύνεται σε ένα φάσμα ακροατών ευρύτερο προσπαθώντας μέσα από μια υπεύθυνη και σωστή δουλειά στο ραδιόφωνο να συμβάλλει από τη δική του συχνότητα και τη δική του φωνή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.